Εκπαιδευτικό διήμερο από τον Ν.Ο.Π.

December 1, 2015

Στα πλαίσια των μαθημάτων της χειμερινής σειράς ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό 2ήμερο την Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. 

Η υπέροχη αυτή βόλτα ξεκίνησε την Κυριακή το μεσημέι και περιελάμβανε μία επανάληψη όλων όσων έχουν μάθει εώς σήμερα. 

Χαρτες, πορεία, άνθρωπος στην θάλασσα, ανακωχή, πεταλούδα, μουδες, πλαγιοδετηση, όλα πέρασαν από τα χέρια των μαθητών λίγο καιρό πριν δώσουν τις τελικές εξετάσεις για το πτυχίο. Προορισμός τα υπέροχα Τροιζόνια όπου η σχολή κατέπλευσε αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας. Επιστροφή στο ίδιο μοτίβο την επόμενη ημέρα με μία ενδιάμεση επίσκεψη στην πάντα φιλόξενη Ναύπακτο.

Η πραγματικά πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις σχολές του Ν.Ο.Π. φάνηκε από το επίπεδο γνώσεων των μαθητών και η απόφαση των ανθρώπων του ιστιοπλοϊκού τμήματος, να μην συνωστίζουν πολλούς μαθητές πάνω στα εκπαιδευτικά σκάφη δείχνει να αποδίδει καρπούς. Άλλωστε είναι πάγια τακτική του ομίλου πρωταρχικό ρόλο να παίζει η ασφάλεια και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων γνώσεων.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά 2ήμερα και για τα υπόλοιπα groups της χειμερινής σειράς, που είναι και η τελευταία για το 2015. 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload

  • google-plus-square
  • Twitter Square
  • facebook-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now